Våra olika gruppträningspass

SOMA MOVE

Yoga & funktionell träning i en klass.
SomaMove beskrivs ofta som en klass med en blandning av yoga och funktionell träning. Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Klassen har flow, du blir svettig men samtidigt är den mjuk och tillgänglig för alla. Här tränar du styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

JUST MOVE!

Ett dansinspirerat pass till världsmusik i olika genrer. Allt bygger på enkla stegkombinationer, glädje och känsla som ger dig kondition, styrka och smidighet. Grymt roligt och enkelt att lära. Nybörjare eller dansvan spelar ingen roll.

MAMMAträning

Ett roligt och skapat träningskoncept för dig som är mamma. Med enkelhet, kunskap & finess ger vi dig redskapen du behöver för att komma i form och få igång en hållbar träning efter graviditet och förlossning. Träningspassen genomförs i grupp med instruktör. Våra träningspass är väl anpassade för dig som nybliven mamma. Vi tränar tillsammans 1ggr/vecka, 6 tillfällen under 6 veckor.

Liten & Stor

Det här är ett pass för dig som vill ha eektiv enkel crosstraining som ökar både din kondition, styrka och rörlighet. Vi använder oss av funktionella övningar som du har nytta av i vardagen. Perfekt både för dig som är ny och för dig som är träningsvan. Det bästa av allt är att du tränar tillsammans med ditt barn, oavsett om hen sover eller springer runt på träningsgolvet.

HIIT

Redo för en riktig utmaning? För dig som gillar grym träning, med hög intensitet och högt tempo. Fokus är uthållighet för både styrka och kondition, spänst, explosivitet och snabbhet. HIIT står för “High intensity interval training”. Passet är uppbyggt i zoner med olika övningar med eller utan redskap. Träningen utgår alltid från din nivå, din prestation och vilja att lyckas med varje övning. Våra instruktörer gör såklart allt för att leda, ge dig styrka och pepp under passet!

Core

Core är ett 30 minuter långt träningspass fyllt med övningar som skapar styrka och stabilitet främst för mage och rygg. Vårt corepass är också utformat med övningar för säte, höft och lår. Vi använder ofta inga redskap men ibland kan passet kompletteras med gummiband eller andra vikter för att göra träningen mer effektiv.

Crosstraining

Passet för Funktionell träning där alla övningarna anpassas till dina fysiska behov, och fokus ligger på styrka, uthållighet, kondition och teknik. Passet är stationsbaserad träning, indelat i zoner och kan innehålla upp till 9 olika övningar. Ett utmanande pass som kan se lite olika ut från gång till gång eftersom instruktörer själv får välja övningar inför varje tillfälle. Gemensamt för varje pass är det det utmanar och stärker hela din kropp!

Kontakta oss

info@wallbytraningscenter.se
0175-43 00 17

Hitta hit

Norra Vallbyvägen 2
762 51 Rimbo